Informatie-site

Waarom informatie-site en niet bijvoorbeeld Marc’s persoonlijke blogs…?

Ik ben al gauw 30 jaar werkzaam in de IT, ooit toen het internet nog in kinderschoenen stond had ik al zoiets van, dit wil ik! Hier wil ik mee werken.

Nadat ik een tijd als programmeur aan het werk was dacht ik, goh… Misschien kan ik privé, zelf, ook wel leuke dingen doen, maar dan moet ik wel een leuke domeinnaam hebben en op 24 juli 2003 besloot ik dat dit, informatie-site.nl, wel een mooie domeinnaam zou zijn. Je kunt er tenslotte van alles voor plakken: auto.informatie-site.nl, bloemen.informatie-site.nl, politieke.informatie-site.nl of filosofische.informatie-site.nl. Je kunt het zo gek niet bedenken. Prachtig! Dat gaan we doen!

Nu ja, uiteindelijk is mijn werk vooral technisch geworden en hoewel er ooit wel wat sites zijn geweest, heb ik nooit (naast het werk) voldoende tijd gevonden om naar mijn tevredenheid invulling te geven aan het prachtige domein.

Maar, het laat je nooit los… En omdat ik de domeinnaam nog steeds mooi vind – En tja, het is al ruim 20 jaar wel mijn domein – heb ik besloten om toch weer aan de slag te gaan en het dan eerst maar eens te vullen met wat persoonlijke gedachten, ideeën en informatie.

Dus voor nu, op basis van Marc’s persoonlijke blogs in een informatie-site.nl jasje. Een nieuwe start…

Het leven heeft soms rare wendingen en we zullen beleven waar deze weg weer heen zal gaan en welke wegen er eventueel nog ingeslagen zullen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *